Net even die extra aandacht..

Laat je bijstaan door Emmy en Ingrid van Verloskundige Praktijk De Roerstreek uit Melick

Emmy en Ingrid van Verloskundige Praktijk De Roerstreek in Melick zijn er voor alle vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden. Kun je wel wat zwangerschapsadvies van een expert gebruiken of wil je meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Wij zijn er voor je!

Contactgegevens van De Roerstreek

0475 - 520002

 

info@verloskundigepraktijkderoerstreek.nl

 

 Groenstraat 47

6074 EJ Melick

 

Zien we je in onze praktijk in Melick?

Je kunt ons op verschillende telefoonnummers bereiken.

Afspraken

Wil je een afspraak maken of deze verzetten?
Bel 0475 - 520002. Ook als je niet-dringende vragen hebt kun je dit telefoonnummer gebruiken.

Voor het maken van een eerste afspraak kun je ons bellen op 0475-520002 of gebruik het inschrijfformulier, dan nemen wij contact met je op om een eerste afspraak te maken.

Dringend, bij ongerustheid of spoed

Als je dringende vragen hebt of als je ongerust bent, mag je contact opnemen met de dienstdoende verloskundige. Je bereikt haar op 06 - 231 187 62. Als wij de telefoon niet opnemen (bijvoorbeeld tijdens een bevalling) bellen we je zo snel mogelijk terug.

Spreekuren

Maandag van 18.30 uur tot 21.00 uur.
Woensdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

donderdag van 18.30-21.00.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Klachtenregeling

Onze verloskundigen willen je de beste zorg bieden. Toch kan het voorkomen dat je hier niet tevreden over bent of dingen graag anders had gezien. Wij staan er altijd voor open om dit met je te bespreken. Zo kunnen we de zorg aanpassen aan jouw wensen om alsnog de juiste zorg te kunnen leveren.

Mocht dit niet voldoende voor je zijn, kun je altijd een klacht neerleggen bij de geschillencommissie van de KNOV, onze beroepsvereniging. Meer over de klachtenregeling van de KNOV vind je hier